You are currently viewing Har du prøvet damp som alternativ til rygning?

Har du prøvet damp som alternativ til rygning?

  • Post author:
  • Post category:Indlæg

Det er ikke sundt at ryge men hvilke andre alternativer har man, når man er afhængig? Det kan være en god ide at tage fat i en e-smøg fremfor en almindelig cigaret.

I denne artikel får du en lille gennemgang af, hvorfor e cigaretter så absolut er det bedste alternativ til almindelig rygning.

Sundere

VI dag ved de fleste, at det ikke er spor sundt at ryge. Når man ryger almindelige cigaretter påvirker det hele systemet, svækker ens immunforsvar og giver en større risiko for at udvikle kræft. Men selvom man ved at det er usundt at ryge, så gør det det ikke nemmere at holde op med at gøre det.

Man kan i stedet prøve e-cigaretter. Disse er blevet skabt netop som et sundere alternativ til de almindelige cigaretter og som et godt alternativ for de mennesker, som bare ikke kan stoppe. Det er desværre blevet meget populært for andre mennesker, som ikke tidligere var rygere, at hive ud efter e-cigaretter.

Det er naturligvis bedre slet ikke at ryge noget, men hvis man skal vælge mellem almindelige cigaretter og e cigaretter, så er e cigaretter så absolut det bedste.

Der er heller ikke samme farer for passiv rygning, når man ryger en e smøg. Der er derfor heller ikke samme restriktioner for, hvornår du kan tillade dig at bruge dine e cigaretter. Og du kan for eksempel også trygt benytte den foran dine børn eller lignende.

Bedre smage

En anden dejlig ting ved e cigaretter er, at det smager meget bedre. Hvis vi er helt ærlige overfor os selv, så er der ikke nogen af os, som bryder sig om smagen ved almindelige cigaretter. De fleste af os hoster og hakker de første par gange vi ryger en almindelig smøg. Og det er som regel kun afhængigheden, som får os til at blive ved med at vende tilbage.

I dag kan man i stedet vælge at benytte e cigaretter. Man kan få en række forskellige smage til sine e cigaretter og man kan nemt skifte væsken ud, som er inde i cigaretten. Det gør det en hel del mere behageligt at ryge.

Man kan nemt købe en masse forskellige væsker hjem og prøve dem af. Prøv selv at købe nogle i dag og prøv dig frem indtil du finder den smag du bedst kan lide. Der er masser af vælge imellem.